Hacı Mustafa Gazioğlu Ortaokulu

Vizyon: Çevresi ile birlikte, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, bilgili, becerikli, mutlu, saygılı, iyi bir ahlâka sahip nitelikli, başarılı öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen, güvenin, hoşgörünün ve sevginin hakim olduğu bir okul olabilmektir.

Misyon: Biz; Hacı Mustafa Gazioğlu Ortaokulu olarak bütün öğrencilerimizin Atatürk ilkelerinin ışığında; Milli Eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda; milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusuna sahip, ülkemizin iş ve hizmet alanlarının ihtiyaç duyduğu bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli, sosyal ve kendine güvenen, bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onların 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 7.30-18.40